Egyesületek, szakmai oldalak > Ingatlaniroda - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egyesületek, szakmai oldalak > 8 weboldal. Kategória leírása: Egyesületek, szakmai oldalak.

Tipp

Ingatlan.wyw.hu
http://ingatlan.wyw.hu/

Ingatlan katalógus: ingatlannal, házzal kapcsolatos hasznos oldalak. Magyarországi és külföldi ingatlanok eladása, vásárlása, apróhirdetések, ingatlanirodák, ingatlan információk, fórumok, értékbecslés, ingatlan szakértők lakáshitel lehetőségek és biztosítás. Ipari és irodai ingatlanok.

Ingatlan.wyw.hu

ingatlaniroda.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ingatlan szaknévsor
http://ingatlanszaknevsor.hu/

Internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzék. A Megyei Ingatlanközvetítői Névjegyzékben minden ingatlannal, közvetítéssel, értékbecsléssel foglalkozó szakembernek regisztrálnia kell. A regisztrációról a határozatot a megyei v. kerületi önkormányzatok szakhatósága adja ki. Az internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzékbe csak azok kerülhetnek be, akik a fenti módon regisztráltak a Megyei Önkormányzatoknál, kérik felkerülésüket e portálra, és itt kitöltik a regisztrációs ûrlapokat. A határozatokat kötelező megküldeni a portálra a regisztráció során, ezt a szerkesztõség ellenõrizheti.

Ingatlan szaknévsor
Magyar Ingatlan Klub
http://www.magyaringatlanklub.hu/

A Magyar Ingatlanklub, Baráti Kör, egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy az ingatlanszakma tagjait egy laza keretben összefogja, informálja a legfontosabb aktuális tudnivalókról, terepet biztosítson a kötetlen beszélgetésekhez, üzleti találkozókhoz. Minden hónap utolsó csütörtökjén találkozunk! Oldalainkon emlékezetes estjeink programjáról talál emlékeztetőket.

Magyar Ingatlan Klub
Miész
http://www.5x5.hu/

Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete. Ingatlan, szakma, blog, hírek...

Miész
Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
http://www.migszov.hu/

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége - Szakmai szövetség, egyesület, kamara.

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
Maisz
http://www.maisz.hu/

A Magyar Ingatlanszövetség weboldala. A Szövetség szervezi és összefogja az ingatlanforgalmazással, -fejlesztéssel, -kezeléssel, -értékeléssel és általában az ingatlannal, továbbá a más ingatlanalapú vagyon- és üzletértékeléssel, valamint a pénzügyi elemzéssel foglalkozó tagokat, érdekeiket szakmai és gazdasági szempontból egyezteti és képviseli. Elősegíti a szabad vállalkozást. Erősíti a szakma jó hírnevét. Figyelemmel kíséri, állást foglal, és részt vesz a tagok tevékenységét érintő jogszabályalkotási munkában. Folyamatos kapcsolatot tart fenn az államigazgatási szervekkel. Kidolgozza és karbantartja a szakmai etikai normákat. Elősegíti a tagság szakmai színvonalának, üzleti tevékenységének és külkapcsolatainak fejlesztését. Szakmai PR tevékenységet fejt ki.

Maisz
IME
http://ime.shp.hu/

Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesületének weboldala. Az IME a Magyarország területén dolgozó ingatlanközvetítők, ingatlan értékbecslők, ingatlankezelők, befektetők és fejlesztők (gyűjtőnéven: ingatlanosok) érdekeit képviselő, önszerveződéssel bővülő demokratikus társadalmi szervezet.

IME
Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
http://www.miksz.hu/

MIKSZ - Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége. Garancia a magas szintű szakmai hozzáértésre. Szövetségünk 2003-ban alakult, az ingatlanos szakma becsületének, jó hírnevének visszaállítására, erősbítésére törekszik. Tagirodáink nagy tapasztalattal, korrekt feltételek mellett, segítenek megoldást találni ingatlan adás-vételi, bérleti és egyéb ingatlannal összefüggő problémáira.

Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
Egészségügyi ingatlan adatbázis
http://kiadorendelo.hu

Cégünk orvosi rendelők, rendelők, és egyéb ingatlanok adás vételével és bérbeadásával foglalkozik. Adatbázisunkban mind az orvosok, állatorvosok, természetgyógyászok, kineziológusok és egyéb egészségügyhöz kapcsolódó szakterületen tevékenykedők megtalálják a számukra leginkább megfelelő ingatlant. Oldalunkon különböző szempontok szerint szűkítheti az eladó vagy kiadó rendelők listáját. Mi nem rendelőkkel kereskedünk, hanem megkeressük a legjobb helyet az Ön páciensei számára.

Egészségügyi ingatlan adatbázis
Hirdetések
Oldal leírása
ingatlaniroda.wyw.hu: Ingatlaniroda katalógus - budapesti és vidéki ingatlanirodák. Ingatlan, ingatlanok, ingatlanközvetítő iroda, ingatlanközvetítő megye szerint.
Gyűjteményünkben 218 válogatott ingatlaniroda témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 218 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 7048