Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Ingatlaniroda - wyw.hu

Szponzorált linkek
Eger Otthon
http://www.egerotthon.hu/

Örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük az Eger Otthon honlapján, ahol Eger és közvetlen körzetének legszélesebb rendszerezett lakóingatlankínálatából (lakások, házak, telkek) válogathat. Irodánk öt településről kínál eladó lakásokat, házakat és telkeket, ezek Eger, Ostoros, Andornaktálya, Felsőtárkány és Egerszalók.

Eger Otthon
Agria-Invest
http://www.agriainvest.hu/

Agria-Invest 2003 Ingatlanforgalmazó és Építőipari Beruházó Kft. Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk. Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. 3300 Eger, Érsek út 14.

Agria-Invest
Colosseum Ingatlan - Debrecen
http://www.colosseumingatlan.hu/

Irodán Debrecen belvárosában található. Tevékenységi területünk: Hajdú-Bihar megye. Ezen belül: Debrecen és vonzáskörzete, Debrecen-Józsa (Felsőjózsa, Alsójózsa), Nyíradony és vonzáskörzete, Hajdúböszörmény, Hahdúszoboszló.

Colosseum Ingatlan - Debrecen
Sol Tours Utazási és Ingatlan iroda
http://www.soltours.hu/

Irodánk, a Sol Tours Utazási iroda 1997-ben alakult. A Velencei-tó környékének meghatározó beutaztató irodájaként, immáron 200 nyaralóházba várjuk az üdülni, pihenni vágyókat. Az utazási szolgáltatások mellett 2001-től az ingatlanközvetítés is meghatározó szerepet játszik Irodánk, a Velencei-tó ingatlanspecialistájának életében. Kínálatunkban lakások, társasházak, családi házak, nyaralók szerepelnek-mint a szlogen is sugallja-fõként a Velencei-tó környéki településekrõl, de az országos adatbázis is elérhetõ irodánkból.

Sol Tours Utazási és Ingatlan iroda
Andez Kft.
http://www.andez.hu/

Cégünk, az Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság már több mint tíz éve foglalkozik ingatlanközvetítéssel. Szolgáltatásaink között szerepel az ingatlanközvetítésen kívül ingatlan értékbecslői és tanácsadói feladatok ellátása is.

Andez Kft.
Otthon Centrum - Szolnok
https://oc.hu/iroda/szolnok-baross-u

Üdvözöljük az Otthon Centrum szolnoki irodájának weboldalán. Irodánk a Baross u. 17. alatt található, ahol felkészült kollégáink várják Önöket. Akár eladóként, akár vevőként keresi fel irodánkat, mindkét esetben teljes körű kiszolgálást nyújt az Iroda, hogy megtalálja számítását. Irodánk az ingatlan-közvetítésen kívül, hitel- és biztosításközvetítéssel is foglalkozik, melyet az ingatlanközvetítési szolgáltatásunktól függetlenül is választhat. Ebben felkészült és tapasztalt Hitel-tanácsadónk nyújt Önnek segítséget, háttérben a piacvezető bankok legjobb ajánlataival.

Otthon Centrum - Szolnok
Fair-m iroda
http://www.fair-m.hu

A Fair-M Iroda – az ingatlanközvetítési profil bővülésével - 2009. évben nyitott meg jelenlegi helyén. Üzemeltetője Molnár Attila ingatlanközvetítő, agrárkémikus-agrármérnök, közgazdász szakmérnök. Munkatársa Madarász Gáborné közgazdász. Az iroda elnevezése tükrözi az üzleti partnereinkkel kialakítandó fair kapcsolatunk szándékát, a kölcsönös elégedettség elérése céljából.

Fair-m iroda
Ingatlancenter
http://www.ingatlancenter.com

Ingatlancenter ahol az ingatlana vevőre talál. Ingatlanirodánk tevékenységi területe Göd, Dunakeszi, Fót, Sződliget, valamint Vác, Budapest északi része és a Dunakanyar térsége. A teljes körű ingatlan szolgáltatáson kívül biztosításközvetítéssel, hitelközvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk a megbízók igényeinek minél teljesebb kielégítése, az igényes, diszkrét közvetítői munka mellett a bizalom megszolgálása, hogy üzleti kapcsolatunk eredménye a kölcsönös megelégedettség legyen. Reméljük, Önt is mihamarabb ügyfeleink körében köszönthetjük!

Ingatlancenter
Immoduo - Ausztriai és magyar eladó-kiadó ingatlanok
http://www.immoduo.hu

Elsősorban ausztriai eladó-kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozó ügyvédi és ingatlan közvetítő iroda. Bécsi, Grazi és Budapesti irodával, több nyelvet is beszélő, diplomás munkatársakkal dolgozik. A magyar kínálatból főleg a nívósabb ingatlanokat közvetíti külföldi érdeklődők, befektetők részére. Szolgáltatások: Ingatlan közvetítés, értékbecslés, hiteles fordítások, ingatlan ügyletek jogi képviselete, letelepedési ügyek, cégalapítás, jogi képviselet több nyelven is. Cím: 1093 Budapest, Lónyay u.19. Tel.:+36/1/266-67-37

Immoduo - Ausztriai és magyar eladó-kiadó ingatlanok
Kiadó lakás Budapest
http://kiadolakas.city.hu

Igényesen berendezett új építésű és felújított kiadó lakások nagy választéka Budapesten.

Kiadó lakás Budapest
Tér és Forma Ingatlan Kft.
http://www.terforma.hu/

Cégünk 1987 óta tevékenykedik a soproni ingatlanpiacon, Tér és Forma Ingatlanközvetítő Vállalkozási Bt. néven alakult, elsőként Sopronban. Lakóingatlanok adásvételével, bérbeadásával, telkek, üzletek, irodák, ipari ingatlanok közvetítésével; értékbecsléssel, és szakmai tanácsadással foglalkozik. 9400 Sopron, Rákóczi u. 33.

Tér és Forma Ingatlan Kft.
Wagneringatlan
http://www.wagner-ingatlan.hu/

Wagneringatlan - Ingatlanforgalmazás. Sopron, Várkerület 110.

Wagneringatlan
Claudius Ingatlan
http://www.claudius-ingatlan.hu/

A Claudius Ingatlan fő tevékenységi köre a Szombathelyen és vonzáskörzetében található családi házak, társasházi lakások, építési telkek, zártkerti ingatlanok, üzletek, irodák, garázsok, iparterületek adásvétele, közvetítése. 9700 Szombathely, Szent Márton u. 75.

Claudius Ingatlan
Immobilitas - Sopron
http://www.immobilitas.hu/

Eladó-kiadó családi házak, lakások, telkek Sopronban és Sopron környékén. Immobilitas Ingatlaniroda - Sopron.

Immobilitas - Sopron
City Cartel iroda - Szekszárd
http://www.szekszard.citycartel.hu/

A City Cartel Magyarország harmadik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata : 27 irodával és 200 munkatárssal segíti ügyfeleinek kiszolgálását. Szekszárdi irodánk második éve áll az ingatlankeresők szolgálatában. Nemcsak használt ingatlanok adás-vételét közvetítjük, hanem új építésű társasházi lakásokat, sorházakat, ipari és kereskedelmi területeket, irodaépületeket és külföldi ingatlanokat is. Szekszárdon, az Arany János utca 6-ban továbbra is várjuk ügyfeleinket hétköznap 9-től 17-ig Jöjjön be, hogy segíthessünk! Legyen Ön is az ügyfelünk!

City Cartel iroda - Szekszárd
Fixpont Ingatlan Iroda
http://www.fixpontingatlan.hu/

Irodánk ingatlanok széles skáláját kínálja elsősorban a Dunakanyar térségében - Göd, Dunakeszi, Sződliget és Vác - valamint az ország egész területén. Kínálatunkban - nem csak lakások és telkek, hanem egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi és ipari tevékenység folytatására alkalmas ingatlanok is megtalálhatók. Korrekt ügyintézéssel, vevő részére ingyenes címkiadással, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, akár hétvégi nyitva tartással és ügyintézéssel is. 2131 Göd, Fenyves u. 28.

Fixpont Ingatlan Iroda
Eger Ingatlan
http://eger.ingatlan.hu/

Eger Értékbecslő- és ingatlaniroda. 3300 Eger, Érsek utca 8.

Eger Ingatlan
IngatlanMester - Sopron
http://www.ingatlanmester.eu/

IngatlanMester Ingatlan- és hiteliroda - 9400 Sopron, Csengery utca 40. Cégünk egyik fő tevékenysége az ingatlanközvetítés. Ennek során munkatársaink, akik széles körű piaci ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek, segítenek Önnek ingatlana eladásában, vagy éppen álmai otthona megtalálásában. Az eladásra kínált vagy a vételre kiszemelt ingatlant objektíven értékelik a döntéseinek elősegítésére.

IngatlanMester - Sopron
IME
http://ime.shp.hu/

Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesületének weboldala. Az IME a Magyarország területén dolgozó ingatlanközvetítők, ingatlan értékbecslők, ingatlankezelők, befektetők és fejlesztők (gyűjtőnéven: ingatlanosok) érdekeit képviselő, önszerveződéssel bővülő demokratikus társadalmi szervezet.

IME
Magyar Ingatlan Klub
http://www.magyaringatlanklub.hu/

A Magyar Ingatlanklub, Baráti Kör, egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy az ingatlanszakma tagjait egy laza keretben összefogja, informálja a legfontosabb aktuális tudnivalókról, terepet biztosítson a kötetlen beszélgetésekhez, üzleti találkozókhoz. Minden hónap utolsó csütörtökjén találkozunk! Oldalainkon emlékezetes estjeink programjáról talál emlékeztetőket.

Magyar Ingatlan Klub
Miész
http://www.5x5.hu/

Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete. Ingatlan, szakma, blog, hírek...

Miész
Maisz
http://www.maisz.hu/

A Magyar Ingatlanszövetség weboldala. A Szövetség szervezi és összefogja az ingatlanforgalmazással, -fejlesztéssel, -kezeléssel, -értékeléssel és általában az ingatlannal, továbbá a más ingatlanalapú vagyon- és üzletértékeléssel, valamint a pénzügyi elemzéssel foglalkozó tagokat, érdekeiket szakmai és gazdasági szempontból egyezteti és képviseli. Elősegíti a szabad vállalkozást. Erősíti a szakma jó hírnevét. Figyelemmel kíséri, állást foglal, és részt vesz a tagok tevékenységét érintő jogszabályalkotási munkában. Folyamatos kapcsolatot tart fenn az államigazgatási szervekkel. Kidolgozza és karbantartja a szakmai etikai normákat. Elősegíti a tagság szakmai színvonalának, üzleti tevékenységének és külkapcsolatainak fejlesztését. Szakmai PR tevékenységet fejt ki.

Maisz
Openhouse Franchise Központ (Győr)
http://www.oh.hu

Openhouse: Bízza profikra ingatlanügyeit! Weboldalunkat ajánljuk ingatlankeresőknek, ingatlaneladóknak egyaránt. Szolgáltatásaink között szerepel: Használt ingatlan értékesítése (családi ház, társasházi lakás, iroda, üzlethelyiség, telek, nyaraló, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok, albérlet közvetítés,) újépítésű ingatlan üzletág, hitel- és lízingközvetítés és biztosítás, értékbecslés. A régió legnagyobb adatbázisával rendelkezünk. Várjuk franchise partnerek jelentkezését is. Az Openhouse Ingatlan Franchise hálózat magyar tulajdonú vállalkozás. Az utóbbi évek kitartó munkája révén sikerült elérnünk, hogy az Openhouse jól csengő név, sőt mi több, fogalom legyen az ingatlanszakmában.

Openhouse Franchise Központ (Győr)
Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
http://www.migszov.hu/

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége - Szakmai szövetség, egyesület, kamara.

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
http://www.miksz.hu/

MIKSZ - Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége. Garancia a magas szintű szakmai hozzáértésre. Szövetségünk 2003-ban alakult, az ingatlanos szakma becsületének, jó hírnevének visszaállítására, erősbítésére törekszik. Tagirodáink nagy tapasztalattal, korrekt feltételek mellett, segítenek megoldást találni ingatlan adás-vételi, bérleti és egyéb ingatlannal összefüggő problémáira.

Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
Ingatlan szaknévsor
http://ingatlanszaknevsor.hu/

Internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzék. A Megyei Ingatlanközvetítői Névjegyzékben minden ingatlannal, közvetítéssel, értékbecsléssel foglalkozó szakembernek regisztrálnia kell. A regisztrációról a határozatot a megyei v. kerületi önkormányzatok szakhatósága adja ki. Az internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzékbe csak azok kerülhetnek be, akik a fenti módon regisztráltak a Megyei Önkormányzatoknál, kérik felkerülésüket e portálra, és itt kitöltik a regisztrációs ûrlapokat. A határozatokat kötelező megküldeni a portálra a regisztráció során, ezt a szerkesztõség ellenõrizheti.

Ingatlan szaknévsor
City Cartel iroda - Szeged
http://www.szeged.citycartel.hu/

Működési területünk Szeged és vonzáskörzete. Franchise hálózatunknak köszönhetően irodánkban fővárosi és számos más vidéki város kínálata is megtekinthető, mintegy 14.000 ingatlan. Irodánk foglalkozik használt lakóingatlanok és új építésű lakások, építési telkek, illetve külön szakreferens: ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, hasznosításával, felkutatásával.

City Cartel iroda - Szeged
Tipp Ingatlaniroda
http://www.tippingatlan.hu/

Cégünk 1992-ben kezdte el ingatlanforgalmazási és közvetítõi tevékenységét. A tudatos tervezésnek, a kitartó munkának, illetve a szolgáltatás-centrikus gondolkodásmódunknak köszönhetõen mára kimagasló helyet értünk el a Budapesten megtalálható ingatlan-közvetítõ irodák rangsorában.

Tipp Ingatlaniroda
Óbudai Ingatlaniroda
http://www.oi.hu/

Ingatlanajánlatok kizárólag Óbuda, Pilisborosjenő és Üröm területéről. Cím: 1035 Budapest, Vörösvári út 13.

Óbudai Ingatlaniroda
Beák és társa Ingatlaniroda
http://www.beak.hu/

Társaságunk 1994 év elején alakult. Az alapítók a Fővárosi Ingatlanközvetítő Vállalatnál szerzett évtizedes tapasztalataikat kívánták hasznosítani. Kezdetben belvárosi lakások közvetítésével foglalkoztunk, komoly változást az 1996-os esztendő hozott. Ekkor új helyre, az Oktogonra költöztünk, ahol jelenleg is működünk. Az új hely, új feladatokat, új tevékenységeket is hozott. A közvetítői tevékenység kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek közvetítésével is foglakozunk. 1066 Budapest Oktogon 3 I. emelet 4.

Beák és társa Ingatlaniroda
ImmoTéka Ingatlaniroda
http://www.immoteka.hu/

Teljeskörű szolgáltatással, szerződéskötéssel, az ingatlan szakszerű bemutatásával, értékbecsléssel és jogi bonyolítással állunk rendelkezésére. Az ImmoTéka Ingatlaniroda fő működési területe a budai I. II. XI. XII., a pesti V. XIII. kerületek, valamint a Buda környéki ingatlanok közvetítése. Elsősorban a minőségi lakóingatlanok, irodák, üzletek adásvétele és bérbeadása, valamint építési telkek adásvétele adják tevékenységünk alapját. 1997 óta állunk teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére.

ImmoTéka Ingatlaniroda
Villa-Lux Ingatlaniroda
http://www.villalux.hu/

Lakóingatlanok adás-vétele és bérbeadása, Budán, Pest belső kerületeiben és a Buda környéki településeken. Minden szóba jöhető ingatlan forgalmazását vállaljuk, a garzonlakásoktól a luxusvillákig. Szép sikereket értünk el az irodabérlet és értékesítés területén is.

Villa-Lux Ingatlaniroda
Region
http://www.region.hu/

Region Ingatlanközvetítő Iroda - Eladó használt lakás? Új építésű ingatlan? Buda és Pest belső kerületeiben? A legjobb helyen jár! Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel! 1052 Budapest, Semmelweis utca 17.

Region
Győr - Panoráma Ingatlan Iroda
http://www.panorama-ingatlan.hu/

Széles ügyfélkörrel rendelkező ingatlanirodánk sok szeretettel várja a kedves ügyfeleket a Győr, Árpád. u. 42. szám alatt (Árpád u. - Teleki u. sarok, a régi DOMUS épülete). Teljeskörű, gyors, rugalmas ügyintézéssel állunk az Önök rendelkezésére. Munkatársaink minden beérkező igényt azonnal regisztrálnak. Adatállományunk a Győrben és 15 km-es vonzáskörzetében található eladó és kiadó ingatlanokat tartalmazza. Folyamatosan bővülő, naprakész ingatlankínálatunkból kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Az eladó ingatlanokat díjmentesen regisztráljuk és minden esetben személyesen mutatjuk be az érdeklődőknek.

Győr - Panoráma Ingatlan Iroda
Érd - Kastély Ingatlanközvetítő Iroda
http://www.kastelyingatlan.hu/

Irodánk 1999-ben kezdte meg működését Érden a Szabadság téri Kastély Áruházban szakirányú felsőfokú végzettségű és ügyvédi háttérrel. Az üzletházról kapta irodánk a nevét, melyet a 2004. év szeptemberében történt telephely váltás után is megtartottunk. Az új telephelyünk: Érd, Bem tér 1. Coop Áruház üzletsor. Irodánk főleg az Érdi és környező településeken található ingatlanok értékesítési és bérleti közvetítésére specializálódott, így a Vevők/Bérlők igényeinek felmérése után a legmegfelelőbb ingatlanokat tudjuk Érdről, Tárnokról, Százhalombattáról ajánlani.

Érd - Kastély Ingatlanközvetítő Iroda
Belvárosiingatlanok.hu
http://www.belvarosiingatlanok.hu/

Irodánk, mely Budapest belvárosában található, a Duna House egyik legsikeresebb csoportjaként dolgozik, immáron 10 éve az ügyfelek elégedettségéért. Cégünk Magyarországon jelenleg egyedüli hálózatként, országszerte 112 irodával és közel 1100 értékesítővel áll az Ön rendelkezésére, legyen szó lakásvásárlásról, eladásról vagy hitelfelvételről. Nálunk közel 25.000 eladó ingatlan várja Önt! Munkatársaink többsége évek óta erősíti csapatunkat, szakmai tudásuknak is köszönhető a Duna House piacvezető pozíciója. Mindannyian egy adatbázisból dolgozunk és mivel rendszerünk rendkívül rugalmas mind vevők, mind tulajdonosok oldaláról, a Belvárosban található ingatlanokról könnyen elérhető információ található mind vidéki ügyfeleinknek, mind külföldi befektetőknek, hazánkban tanuló diákoknak is.

Belvárosiingatlanok.hu
Miklós Ingatlan
http://www.miklosingatlan.hu/

Egyszer mindenki életében eljön az a nagy döntés, hogy házat, lakást szeretne vásárolni. Mi minden szakmai tudásunk alapján szeretnénk segíteni ebben a nagy életre szóló feladatban. Ajánlataink közül bízunk benne, hogy sikerül olyan ingatlant találni, ami felkeltette érdeklődését, és amelyet szívesen megnézne. Irodánk Szigetszentmiklós és környékén tevékenykedik, kollégáink időpont egyeztetéssel a legrövidebb időn belül bemutatják Önnek a kiválasztott ingatlant. Amennyiben bérbe adni vagy eladó ingatlanát szeretné értékesíteni bizalommal hívjon minket, vagy küldjön üzenetet. 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy Zsilinszky út 39/a

Miklós Ingatlan
City Cartel
http://www.citycartel.hu/

Cégünk 2000 – ben alakult és az elmúlt években már Magyarország egyik piacvezető ingatlanközvetítőjeként tartják számon. Szakértelmünk az elmúlt években meggyőzte a lakossági ügyfeleinket és a beruházókat, így ma már mindegyikük bizalommal fordul cégünkhöz.

City Cartel
City Cartel iroda - Békéscsaba
http://bekescsaba.citycartel.hu/

Békés Megyében közel 10 éves tapasztalattal vágtunk bele az ingatlanok értékesítésébe. Célunk: A kényelmes eladás ill. vásárlás, tanácsadás feltételeinek megteremtése kiegészítve azokkal a szolgáltatásokkal amik szorosan ide kapcsolódnak. Teljeskörü hitel ügyintézés, biztosítások, ügyvéd, költöztetés esetleges felújításokhoz, bővítésekhez szakemberek ajánlása referenciával.

City Cartel iroda - Békéscsaba
City Cartel iroda - Pécs
http://pecs.citycartel.hu/

Irodánk, mint a City Cartel franchise hálózat tagja, Pécs belvárosában a Király utca 58-ban található. Irodánk Baranya megye területén lévő új és használt családi házak, lakások valamint építési telkek, ipari ingatlanok értékesítésével, közvetítésével és bérbeadásával foglalkozik. Országos hálózatunknak köszönhetően, adatbázisunkban Budapesti és számos vidéki partner iroda ingatlankínálata megtalálható.

City Cartel iroda - Pécs
Eger Otthon
http://www.egerotthon.hu/

Örömünkre szolgál, hogy üdvözölhetjük az Eger Otthon honlapján, ahol Eger és közvetlen körzetének legszélesebb rendszerezett lakóingatlankínálatából (lakások, házak, telkek) válogathat. Irodánk öt településről kínál eladó lakásokat, házakat és telkeket, ezek Eger, Ostoros, Andornaktálya, Felsőtárkány és Egerszalók.

Eger Otthon
Agria-Invest
http://www.agriainvest.hu/

Agria-Invest 2003 Ingatlanforgalmazó és Építőipari Beruházó Kft. Ügyfeleink számára ingatlanközvetítési szolgáltatást nyújtunk. Cégünk megbízásos alapon vállalja az ingatlan értékesítését, bérbeadását. 3300 Eger, Érsek út 14.

Agria-Invest
Colosseum Ingatlan - Debrecen
http://www.colosseumingatlan.hu/

Irodán Debrecen belvárosában található. Tevékenységi területünk: Hajdú-Bihar megye. Ezen belül: Debrecen és vonzáskörzete, Debrecen-Józsa (Felsőjózsa, Alsójózsa), Nyíradony és vonzáskörzete, Hajdúböszörmény, Hahdúszoboszló.

Colosseum Ingatlan - Debrecen
Sol Tours Utazási és Ingatlan iroda
http://www.soltours.hu/

Irodánk, a Sol Tours Utazási iroda 1997-ben alakult. A Velencei-tó környékének meghatározó beutaztató irodájaként, immáron 200 nyaralóházba várjuk az üdülni, pihenni vágyókat. Az utazási szolgáltatások mellett 2001-től az ingatlanközvetítés is meghatározó szerepet játszik Irodánk, a Velencei-tó ingatlanspecialistájának életében. Kínálatunkban lakások, társasházak, családi házak, nyaralók szerepelnek-mint a szlogen is sugallja-fõként a Velencei-tó környéki településekrõl, de az országos adatbázis is elérhetõ irodánkból.

Sol Tours Utazási és Ingatlan iroda
Andez Kft.
http://www.andez.hu/

Cégünk, az Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság már több mint tíz éve foglalkozik ingatlanközvetítéssel. Szolgáltatásaink között szerepel az ingatlanközvetítésen kívül ingatlan értékbecslői és tanácsadói feladatok ellátása is.

Andez Kft.
Otthon Centrum - Szolnok
https://oc.hu/iroda/szolnok-baross-u

Üdvözöljük az Otthon Centrum szolnoki irodájának weboldalán. Irodánk a Baross u. 17. alatt található, ahol felkészült kollégáink várják Önöket. Akár eladóként, akár vevőként keresi fel irodánkat, mindkét esetben teljes körű kiszolgálást nyújt az Iroda, hogy megtalálja számítását. Irodánk az ingatlan-közvetítésen kívül, hitel- és biztosításközvetítéssel is foglalkozik, melyet az ingatlanközvetítési szolgáltatásunktól függetlenül is választhat. Ebben felkészült és tapasztalt Hitel-tanácsadónk nyújt Önnek segítséget, háttérben a piacvezető bankok legjobb ajánlataival.

Otthon Centrum - Szolnok
Fair-m iroda
http://www.fair-m.hu

A Fair-M Iroda – az ingatlanközvetítési profil bővülésével - 2009. évben nyitott meg jelenlegi helyén. Üzemeltetője Molnár Attila ingatlanközvetítő, agrárkémikus-agrármérnök, közgazdász szakmérnök. Munkatársa Madarász Gáborné közgazdász. Az iroda elnevezése tükrözi az üzleti partnereinkkel kialakítandó fair kapcsolatunk szándékát, a kölcsönös elégedettség elérése céljából.

Fair-m iroda
Ingatlancenter
http://www.ingatlancenter.com

Ingatlancenter ahol az ingatlana vevőre talál. Ingatlanirodánk tevékenységi területe Göd, Dunakeszi, Fót, Sződliget, valamint Vác, Budapest északi része és a Dunakanyar térsége. A teljes körű ingatlan szolgáltatáson kívül biztosításközvetítéssel, hitelközvetítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Célunk a megbízók igényeinek minél teljesebb kielégítése, az igényes, diszkrét közvetítői munka mellett a bizalom megszolgálása, hogy üzleti kapcsolatunk eredménye a kölcsönös megelégedettség legyen. Reméljük, Önt is mihamarabb ügyfeleink körében köszönthetjük!

Ingatlancenter
Immoduo - Ausztriai és magyar eladó-kiadó ingatlanok
http://www.immoduo.hu

Elsősorban ausztriai eladó-kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozó ügyvédi és ingatlan közvetítő iroda. Bécsi, Grazi és Budapesti irodával, több nyelvet is beszélő, diplomás munkatársakkal dolgozik. A magyar kínálatból főleg a nívósabb ingatlanokat közvetíti külföldi érdeklődők, befektetők részére. Szolgáltatások: Ingatlan közvetítés, értékbecslés, hiteles fordítások, ingatlan ügyletek jogi képviselete, letelepedési ügyek, cégalapítás, jogi képviselet több nyelven is. Cím: 1093 Budapest, Lónyay u.19. Tel.:+36/1/266-67-37

Immoduo - Ausztriai és magyar eladó-kiadó ingatlanok
Kiadó lakás Budapest
http://kiadolakas.city.hu

Igényesen berendezett új építésű és felújított kiadó lakások nagy választéka Budapesten.

Kiadó lakás Budapest
Tér és Forma Ingatlan Kft.
http://www.terforma.hu/

Cégünk 1987 óta tevékenykedik a soproni ingatlanpiacon, Tér és Forma Ingatlanközvetítő Vállalkozási Bt. néven alakult, elsőként Sopronban. Lakóingatlanok adásvételével, bérbeadásával, telkek, üzletek, irodák, ipari ingatlanok közvetítésével; értékbecsléssel, és szakmai tanácsadással foglalkozik. 9400 Sopron, Rákóczi u. 33.

Tér és Forma Ingatlan Kft.
Wagneringatlan
http://www.wagner-ingatlan.hu/

Wagneringatlan - Ingatlanforgalmazás. Sopron, Várkerület 110.

Wagneringatlan
Claudius Ingatlan
http://www.claudius-ingatlan.hu/

A Claudius Ingatlan fő tevékenységi köre a Szombathelyen és vonzáskörzetében található családi házak, társasházi lakások, építési telkek, zártkerti ingatlanok, üzletek, irodák, garázsok, iparterületek adásvétele, közvetítése. 9700 Szombathely, Szent Márton u. 75.

Claudius Ingatlan
Immobilitas - Sopron
http://www.immobilitas.hu/

Eladó-kiadó családi házak, lakások, telkek Sopronban és Sopron környékén. Immobilitas Ingatlaniroda - Sopron.

Immobilitas - Sopron
City Cartel iroda - Szekszárd
http://www.szekszard.citycartel.hu/

A City Cartel Magyarország harmadik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata : 27 irodával és 200 munkatárssal segíti ügyfeleinek kiszolgálását. Szekszárdi irodánk második éve áll az ingatlankeresők szolgálatában. Nemcsak használt ingatlanok adás-vételét közvetítjük, hanem új építésű társasházi lakásokat, sorházakat, ipari és kereskedelmi területeket, irodaépületeket és külföldi ingatlanokat is. Szekszárdon, az Arany János utca 6-ban továbbra is várjuk ügyfeleinket hétköznap 9-től 17-ig Jöjjön be, hogy segíthessünk! Legyen Ön is az ügyfelünk!

City Cartel iroda - Szekszárd
Fixpont Ingatlan Iroda
http://www.fixpontingatlan.hu/

Irodánk ingatlanok széles skáláját kínálja elsősorban a Dunakanyar térségében - Göd, Dunakeszi, Sződliget és Vác - valamint az ország egész területén. Kínálatunkban - nem csak lakások és telkek, hanem egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi és ipari tevékenység folytatására alkalmas ingatlanok is megtalálhatók. Korrekt ügyintézéssel, vevő részére ingyenes címkiadással, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, akár hétvégi nyitva tartással és ügyintézéssel is. 2131 Göd, Fenyves u. 28.

Fixpont Ingatlan Iroda
Eger Ingatlan
http://eger.ingatlan.hu/

Eger Értékbecslő- és ingatlaniroda. 3300 Eger, Érsek utca 8.

Eger Ingatlan
IngatlanMester - Sopron
http://www.ingatlanmester.eu/

IngatlanMester Ingatlan- és hiteliroda - 9400 Sopron, Csengery utca 40. Cégünk egyik fő tevékenysége az ingatlanközvetítés. Ennek során munkatársaink, akik széles körű piaci ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek, segítenek Önnek ingatlana eladásában, vagy éppen álmai otthona megtalálásában. Az eladásra kínált vagy a vételre kiszemelt ingatlant objektíven értékelik a döntéseinek elősegítésére.

IngatlanMester - Sopron
IME
http://ime.shp.hu/

Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseleti Egyesületének weboldala. Az IME a Magyarország területén dolgozó ingatlanközvetítők, ingatlan értékbecslők, ingatlankezelők, befektetők és fejlesztők (gyűjtőnéven: ingatlanosok) érdekeit képviselő, önszerveződéssel bővülő demokratikus társadalmi szervezet.

IME
Magyar Ingatlan Klub
http://www.magyaringatlanklub.hu/

A Magyar Ingatlanklub, Baráti Kör, egyik legfontosabb feladatának tekinti, hogy az ingatlanszakma tagjait egy laza keretben összefogja, informálja a legfontosabb aktuális tudnivalókról, terepet biztosítson a kötetlen beszélgetésekhez, üzleti találkozókhoz. Minden hónap utolsó csütörtökjén találkozunk! Oldalainkon emlékezetes estjeink programjáról talál emlékeztetőket.

Magyar Ingatlan Klub
Miész
http://www.5x5.hu/

Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete. Ingatlan, szakma, blog, hírek...

Miész
Maisz
http://www.maisz.hu/

A Magyar Ingatlanszövetség weboldala. A Szövetség szervezi és összefogja az ingatlanforgalmazással, -fejlesztéssel, -kezeléssel, -értékeléssel és általában az ingatlannal, továbbá a más ingatlanalapú vagyon- és üzletértékeléssel, valamint a pénzügyi elemzéssel foglalkozó tagokat, érdekeiket szakmai és gazdasági szempontból egyezteti és képviseli. Elősegíti a szabad vállalkozást. Erősíti a szakma jó hírnevét. Figyelemmel kíséri, állást foglal, és részt vesz a tagok tevékenységét érintő jogszabályalkotási munkában. Folyamatos kapcsolatot tart fenn az államigazgatási szervekkel. Kidolgozza és karbantartja a szakmai etikai normákat. Elősegíti a tagság szakmai színvonalának, üzleti tevékenységének és külkapcsolatainak fejlesztését. Szakmai PR tevékenységet fejt ki.

Maisz
Openhouse Franchise Központ (Győr)
http://www.oh.hu

Openhouse: Bízza profikra ingatlanügyeit! Weboldalunkat ajánljuk ingatlankeresőknek, ingatlaneladóknak egyaránt. Szolgáltatásaink között szerepel: Használt ingatlan értékesítése (családi ház, társasházi lakás, iroda, üzlethelyiség, telek, nyaraló, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok, albérlet közvetítés,) újépítésű ingatlan üzletág, hitel- és lízingközvetítés és biztosítás, értékbecslés. A régió legnagyobb adatbázisával rendelkezünk. Várjuk franchise partnerek jelentkezését is. Az Openhouse Ingatlan Franchise hálózat magyar tulajdonú vállalkozás. Az utóbbi évek kitartó munkája révén sikerült elérnünk, hogy az Openhouse jól csengő név, sőt mi több, fogalom legyen az ingatlanszakmában.

Openhouse Franchise Központ (Győr)
Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
http://www.migszov.hu/

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége - Szakmai szövetség, egyesület, kamara.

Magyar Ingatlan-Gazdálkodók Szövetsége
Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
http://www.miksz.hu/

MIKSZ - Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége. Garancia a magas szintű szakmai hozzáértésre. Szövetségünk 2003-ban alakult, az ingatlanos szakma becsületének, jó hírnevének visszaállítására, erősbítésére törekszik. Tagirodáink nagy tapasztalattal, korrekt feltételek mellett, segítenek megoldást találni ingatlan adás-vételi, bérleti és egyéb ingatlannal összefüggő problémáira.

Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége
Ingatlan szaknévsor
http://ingatlanszaknevsor.hu/

Internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzék. A Megyei Ingatlanközvetítői Névjegyzékben minden ingatlannal, közvetítéssel, értékbecsléssel foglalkozó szakembernek regisztrálnia kell. A regisztrációról a határozatot a megyei v. kerületi önkormányzatok szakhatósága adja ki. Az internetes Ingatlanközvetítői Névjegyzékbe csak azok kerülhetnek be, akik a fenti módon regisztráltak a Megyei Önkormányzatoknál, kérik felkerülésüket e portálra, és itt kitöltik a regisztrációs ûrlapokat. A határozatokat kötelező megküldeni a portálra a regisztráció során, ezt a szerkesztõség ellenõrizheti.

Ingatlan szaknévsor
City Cartel iroda - Szeged
http://www.szeged.citycartel.hu/

Működési területünk Szeged és vonzáskörzete. Franchise hálózatunknak köszönhetően irodánkban fővárosi és számos más vidéki város kínálata is megtekinthető, mintegy 14.000 ingatlan. Irodánk foglalkozik használt lakóingatlanok és új építésű lakások, építési telkek, illetve külön szakreferens: ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, hasznosításával, felkutatásával.

City Cartel iroda - Szeged
Tipp Ingatlaniroda
http://www.tippingatlan.hu/

Cégünk 1992-ben kezdte el ingatlanforgalmazási és közvetítõi tevékenységét. A tudatos tervezésnek, a kitartó munkának, illetve a szolgáltatás-centrikus gondolkodásmódunknak köszönhetõen mára kimagasló helyet értünk el a Budapesten megtalálható ingatlan-közvetítõ irodák rangsorában.

Tipp Ingatlaniroda
Óbudai Ingatlaniroda
http://www.oi.hu/

Ingatlanajánlatok kizárólag Óbuda, Pilisborosjenő és Üröm területéről. Cím: 1035 Budapest, Vörösvári út 13.

Óbudai Ingatlaniroda
Beák és társa Ingatlaniroda
http://www.beak.hu/

Társaságunk 1994 év elején alakult. Az alapítók a Fővárosi Ingatlanközvetítő Vállalatnál szerzett évtizedes tapasztalataikat kívánták hasznosítani. Kezdetben belvárosi lakások közvetítésével foglalkoztunk, komoly változást az 1996-os esztendő hozott. Ekkor új helyre, az Oktogonra költöztünk, ahol jelenleg is működünk. Az új hely, új feladatokat, új tevékenységeket is hozott. A közvetítői tevékenység kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek közvetítésével is foglakozunk. 1066 Budapest Oktogon 3 I. emelet 4.

Beák és társa Ingatlaniroda
ImmoTéka Ingatlaniroda
http://www.immoteka.hu/

Teljeskörű szolgáltatással, szerződéskötéssel, az ingatlan szakszerű bemutatásával, értékbecsléssel és jogi bonyolítással állunk rendelkezésére. Az ImmoTéka Ingatlaniroda fő működési területe a budai I. II. XI. XII., a pesti V. XIII. kerületek, valamint a Buda környéki ingatlanok közvetítése. Elsősorban a minőségi lakóingatlanok, irodák, üzletek adásvétele és bérbeadása, valamint építési telkek adásvétele adják tevékenységünk alapját. 1997 óta állunk teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére.

ImmoTéka Ingatlaniroda
Villa-Lux Ingatlaniroda
http://www.villalux.hu/

Lakóingatlanok adás-vétele és bérbeadása, Budán, Pest belső kerületeiben és a Buda környéki településeken. Minden szóba jöhető ingatlan forgalmazását vállaljuk, a garzonlakásoktól a luxusvillákig. Szép sikereket értünk el az irodabérlet és értékesítés területén is.

Villa-Lux Ingatlaniroda
Region
http://www.region.hu/

Region Ingatlanközvetítő Iroda - Eladó használt lakás? Új építésű ingatlan? Buda és Pest belső kerületeiben? A legjobb helyen jár! Ingatlan, lakás, befektetés, Budapest belvárosában, ingyenes hitelügyintézéssel! 1052 Budapest, Semmelweis utca 17.

Region
Győr - Panoráma Ingatlan Iroda
http://www.panorama-ingatlan.hu/

Széles ügyfélkörrel rendelkező ingatlanirodánk sok szeretettel várja a kedves ügyfeleket a Győr, Árpád. u. 42. szám alatt (Árpád u. - Teleki u. sarok, a régi DOMUS épülete). Teljeskörű, gyors, rugalmas ügyintézéssel állunk az Önök rendelkezésére. Munkatársaink minden beérkező igényt azonnal regisztrálnak. Adatállományunk a Győrben és 15 km-es vonzáskörzetében található eladó és kiadó ingatlanokat tartalmazza. Folyamatosan bővülő, naprakész ingatlankínálatunkból kiválaszthatja az igényeinek megfelelőt. Az eladó ingatlanokat díjmentesen regisztráljuk és minden esetben személyesen mutatjuk be az érdeklődőknek.

Győr - Panoráma Ingatlan Iroda
Érd - Kastély Ingatlanközvetítő Iroda
http://www.kastelyingatlan.hu/

Irodánk 1999-ben kezdte meg működését Érden a Szabadság téri Kastély Áruházban szakirányú felsőfokú végzettségű és ügyvédi háttérrel. Az üzletházról kapta irodánk a nevét, melyet a 2004. év szeptemberében történt telephely váltás után is megtartottunk. Az új telephelyünk: Érd, Bem tér 1. Coop Áruház üzletsor. Irodánk főleg az Érdi és környező településeken található ingatlanok értékesítési és bérleti közvetítésére specializálódott, így a Vevők/Bérlők igényeinek felmérése után a legmegfelelőbb ingatlanokat tudjuk Érdről, Tárnokról, Százhalombattáról ajánlani.

Érd - Kastély Ingatlanközvetítő Iroda
Belvárosiingatlanok.hu
http://www.belvarosiingatlanok.hu/

Irodánk, mely Budapest belvárosában található, a Duna House egyik legsikeresebb csoportjaként dolgozik, immáron 10 éve az ügyfelek elégedettségéért. Cégünk Magyarországon jelenleg egyedüli hálózatként, országszerte 112 irodával és közel 1100 értékesítővel áll az Ön rendelkezésére, legyen szó lakásvásárlásról, eladásról vagy hitelfelvételről. Nálunk közel 25.000 eladó ingatlan várja Önt! Munkatársaink többsége évek óta erősíti csapatunkat, szakmai tudásuknak is köszönhető a Duna House piacvezető pozíciója. Mindannyian egy adatbázisból dolgozunk és mivel rendszerünk rendkívül rugalmas mind vevők, mind tulajdonosok oldaláról, a Belvárosban található ingatlanokról könnyen elérhető információ található mind vidéki ügyfeleinknek, mind külföldi befektetőknek, hazánkban tanuló diákoknak is.

Belvárosiingatlanok.hu
Miklós Ingatlan
http://www.miklosingatlan.hu/

Egyszer mindenki életében eljön az a nagy döntés, hogy házat, lakást szeretne vásárolni. Mi minden szakmai tudásunk alapján szeretnénk segíteni ebben a nagy életre szóló feladatban. Ajánlataink közül bízunk benne, hogy sikerül olyan ingatlant találni, ami felkeltette érdeklődését, és amelyet szívesen megnézne. Irodánk Szigetszentmiklós és környékén tevékenykedik, kollégáink időpont egyeztetéssel a legrövidebb időn belül bemutatják Önnek a kiválasztott ingatlant. Amennyiben bérbe adni vagy eladó ingatlanát szeretné értékesíteni bizalommal hívjon minket, vagy küldjön üzenetet. 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy Zsilinszky út 39/a

Miklós Ingatlan
City Cartel
http://www.citycartel.hu/

Cégünk 2000 – ben alakult és az elmúlt években már Magyarország egyik piacvezető ingatlanközvetítőjeként tartják számon. Szakértelmünk az elmúlt években meggyőzte a lakossági ügyfeleinket és a beruházókat, így ma már mindegyikük bizalommal fordul cégünkhöz.

City Cartel
City Cartel iroda - Békéscsaba
http://bekescsaba.citycartel.hu/

Békés Megyében közel 10 éves tapasztalattal vágtunk bele az ingatlanok értékesítésébe. Célunk: A kényelmes eladás ill. vásárlás, tanácsadás feltételeinek megteremtése kiegészítve azokkal a szolgáltatásokkal amik szorosan ide kapcsolódnak. Teljeskörü hitel ügyintézés, biztosítások, ügyvéd, költöztetés esetleges felújításokhoz, bővítésekhez szakemberek ajánlása referenciával.

City Cartel iroda - Békéscsaba
City Cartel iroda - Pécs
http://pecs.citycartel.hu/

Irodánk, mint a City Cartel franchise hálózat tagja, Pécs belvárosában a Király utca 58-ban található. Irodánk Baranya megye területén lévő új és használt családi házak, lakások valamint építési telkek, ipari ingatlanok értékesítésével, közvetítésével és bérbeadásával foglalkozik. Országos hálózatunknak köszönhetően, adatbázisunkban Budapesti és számos vidéki partner iroda ingatlankínálata megtalálható.

City Cartel iroda - Pécs
Hirdetések
Oldal leírása
ingatlaniroda.wyw.hu: Ingatlaniroda katalógus - budapesti és vidéki ingatlanirodák. Ingatlan, ingatlanok, ingatlanközvetítő iroda, ingatlanközvetítő megye szerint.
Gyűjteményünkben 217 válogatott ingatlaniroda témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 217 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 7033